Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sormet niiin liimassa!

2/02/2010

Sormet niiin liimassa!

Nyt ihan nopeasti vaan infoa, että hengissä olen jollain tasolla kai? Teen oikeesti hidasta kuolemaa tän malliston kanssa. Ens tiistaihin pitäis vielä jaksaa! Kaiken lisäksi sain kutsun työhaastatteluun perjantaina ja sinnekin pitää viedä portfoliota yms. Mutta yritän aina jotain heitellä tännekin:)

Mutta niin, mainitsinkin jo khakipaidasta, jota ajattelin fiksata. Tämmöiseen lopputulokseen nyt pääsin. Tutkittiin trenditoimistossa trendiennusteita ja todettiin että viillot/reiät/aukot vaihtuvat ihan yksinkertaisesti riekaileiseksi revittyihin. Joku huokaa, että taas tätä Balmainia, minkäs teet:D mut ei se mun suosikki muotiviikoilla ollut vaikka siltä ehkä vaikuttaakin!


Mutta asiaan, en ois kyllä kalliimpaa paitaa raaskinu raadella, mut oon ihan tyytyväinen lopputulokseen. Haaveilen tän käyttöä, jo pelkät bikinit alla, mut nyt täytyy kai tyytyä toppiin:) Tähän mukavan rennot housut (esim. ne edelleen kadoksissa olevat kapeat kolitsihousut) kävisivät mukavasti. Muutenkin rento/ei niin rento yhdistelmä kutkuttaa kevääksi!

Nyt meen lataamaan akut täydeksi huomista tod.näk 10tuntista koulupäivää varten!
Öitä

Casey

P.S. onko mitään raivostuttavampaa kun ihan liimaiset kädet?kaikki nukka ja hiukset ja pöly tarttuu! joo tää meni sit osioon ei niin oleellista

Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

5/2/10 21:08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miksii sä kirjotat niin harvoin tänne? tämä sun blogi vaikuttaa niin lupaavalta :)

 
5/2/10 23:51 , Blogger Casey kirjoitti...

Anonyymi, teen tällä hetkellä 12tuntisia koulupäiviä mun malliston parissa, joten blogi on aika unohduksissa. Palautan sen hirviön ens tiistaina ja sen jälkeen palaan tänne varmasti päivittäin:) Hold on!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu