Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Just before boat takes off

10/21/2010

Just before boat takes off

Heissan, unohdin tyystin että olin kerännyt muutamia juttuja ruotsalaiskauppojen nettisivuilta. Varsinainen shoppailureissu ei ole nyt kyseessä, mutta ainahan sitä tulee vähän kaupoissa pyörittyä. Rehellisesti sanoen kaapista puuttuu vain pari uutta perustoppia, sillä edelliset ei enää ole edes alkuperäisen värisiä. Weekdaystä olen viime vuonna haalinut mun suosikki topit, mutta ainakaan nettisivuilla niitä ei näkynyt, katsotaan jospa olisi paikan päällä. Muuta kivaa ja ei niin akuuttia voisivat olla erilaiset lörttöpaidat, ehkä kolitsinen. Ilmojen kylmetessä kerrospukeutuminen houkuttelee ja isot paitulit voisivat tehdä vaihtelua neuleille. Ja muutenkin, kuinka paljon rennompi on heilua tuommoisessa kuin makkarankuori-asussa. Talvi vie minut aina mukavuusasteille yhä enemmän!
kuvat: weekday, monki, åhlens, bikbok, gina tricot
Extrana voisi vilaista villahousutarjontaa, ruutupaitoja (teemu kyllä lainaa omiaan mutta...), asusteita ja jospa sitä oman viitan löytäisi viimein :)! Nyt laukku kiinni ja kyytiä odottelemaan.

xoxo
Casey

Tunnisteet: , , ,

7 kommenttia:

21/10/10 19:46 , Blogger AnsQ kirjoitti...

Ääk, tollasia mäkin tarvitsisin lisää. Lörttöpaitoja ja niitä neuleitakin! Mutta ton mallisia pipoja (vai onko noi baskereita?) en osaa käyttää. Tulee niiin mummo-olo :D

 
21/10/10 20:57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heippaa!Ymmärsin että oot käyny dubaissa?oisko sulla kuvia/hyviä vinkkejä missä kannattaa käydä tai mitä tehdä siellä?Olisi kiva jos tekisit postauksen dubaista :) hyvää syksyä!

 
22/10/10 12:15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi apua, mikä ilma teille iski Tukholman visiitille ;D I feel your pain täältä käsin!! Toivottavasti ei kuitenkaan häiritse nautinnollista ostosreissua ja hyviä löytöjä kerääntyy kassiin! Blogisi on huippu! (; //jenni

 
22/10/10 14:06 , Blogger Emilia kirjoitti...

Tää on varmaan tuhannes kerta, kun ihastelen tota viittaa jossain blogissa, pitäisiköhän pikku hiljaa ostaa vaan yksin kertasesti se? :D

 
23/10/10 13:13 , Blogger Karoliinai kirjoitti...

ihana blogi :)

 
23/10/10 15:09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei muuten, viittisitkö laittaa siitä sun JC:n talvitakista sellasta kokovartalokuvaa, että näkis mihin asti se sun pitusella ulottuu? Kun ollaan suunnilleen saman pitusia, ja oon miettinyt että onkohan se miten pitkä. :)

Niin ja onko sen takin pinta sellasta vähän "kovaa", vai onko koko takki ihan pehmee ja löllö? :D

 
24/10/10 10:55 , Blogger Casey kirjoitti...

AnsQ, :) lörttöpaidat on kyllä niin luottovaatteita ja mulla myös baskerit. Mun päähän ne ehkä sopii?:D

Anonyymi, hmm.voi olla että oon tehny sen jo, tai sitten se oli vanhan blogin puolelle. Etin linkkauksen jos semmonen löytyy:)

Anonyymi, no aamulla oli kieltämättä semmoinen olo että ei helkutti, ei tuolla pyryssä kukaan kävele. Mutta kun päästiin keskustaan ja apajille niin sade oli lakannut ja pian paistoi jo aurinko ja tuli super ihana keli:) Kaikki siis hyvin!

Emilia, mulla sama, kattonu jotain kakssataa kertaa ja ei vieläkään usko että sitä vois ite oikeasti tarvitakin:)

Karoliinai, kiitti <3

Anonyymi, eiköhän tässä kohta oo semmoset kelit että koko kuvaa tulee myös :) Mulla se peittää hyvin pepun noin suurin piirtein, ja takin pinta on varmasti veden hylkivyys käsittelyn ja lujuuden varmistamiseksi hiukan kova. Mutta ei se nyt mikään kivikova ole yms. Sisältä ihanan pehmeä :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu